Te koop: Noord de Vliet 29 Beschrijving Energie Doc & plan Kaart Foto's
Beschrijving Energie Doc & plan Kaart Foto's

Noord de Vliet 29 - 2430 Laakdal

Beschrijving

869m²    ± 312m² bew.opp.     4     1     1     1     jaBESCHIKBAAR: O.T.K.
VRAAGPRIJS: € 373.000
Instapklare vernieuwde vrijstaande woning met gunstig EPC, 4 slaapkamers, mooie aangelegde tuin, op een perceel van 869m² en 5 min van de E313.
Rustige, kindvriendelijke buurt met speelpleintjes, bakker, Carrefour en school op wandelafstand.
Bossen van Gerhagen en Averbode (Merode) op fietsafstand.EPC: 147 kWh/jaar.m²

Grond opp. 869 m²
Bewoonbare opp. 312 m²
Gevelbreedte 11,2 + 3,8 m
Straatbreedte 18 m
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Garage 1
Bouwjaar 1979
Renovaties 2010-2018
Verwarming Radiatoren & gascondensatieketel
Kelder volledig onderkelderd
EPC 147 kWh / jaar m²
20190521-0002162438-RES-1
Elektriciteitskeuring aanwezig
Voorkooprecht Nee
Bouwvergunning verkregen Ja
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning Ja
Erfgoed Nee
Kadastraal inkomen 855
Rookdetectoren op elke verdieping


Gelijkvloers
Het gelijkvloers is doorheen de jaren systematisch gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen:
In 2010 is de badkamer volledig vernieuwd en is er een apart gastentoilet gecreëerd.
In 2011 zijn er overal nieuwe PVC ramen voorzien met hoogrendementsglas (U=1,1) en rolluiken.
In 2012 is er centrale verwarming geplaatst (radiatoren gekoppeld aan een condensatiegaswandketel Vaillant EcoTec plus op gas). Tevens is in 2012 de vloer vervangen door kwalitatieve Sichenia Teqa Bianco tegels 60x60 op een geïsoleerde en gewapende chape.
In 2013 is de spouw van alle buitenmuren geïsoleerd.

  • De inkomhal van ca. 10m² is voorzien van een nieuwe Belisol voordeur in 2014, nieuwe vloertegels, verwarming en een apart gastentoilet. Via de hal heeft u toegang tot 2 slaapkamers en de woonkamer en een gang naar de badkamer, master bedroom en keuken.
  • De twee (kinder)slaapkamers van elk 12m² hebben veel lichtinval door de grote ramen tot op de grond. Beide kamers zijn van elkaar gescheiden door een kastenwand. Beide kamers zijn voorzien van nieuwe PVC ramen met 1,1 glas, rolluiken, vliegenramen en verwarming. De binnenmuren zijn voorzien van gipskarton op een PUR-plaat van 5cm.
  • De ruime woonkamer van 41m² heeft veel lichtinval door de grote raampartijen tot op de grond en biedt veel ruimte voor een gezellig zithoek én een bureau. De nieuwe PVC ramen (1,1 glas) zijn uitgerust met elektrische rolluiken. Ook hier is de vernieuwde vloer van de hal doorgetrokken. Drie Henrad Alto radiatoren zorgen voor verwarming. De binnenmuren zijn voorzien van gipskarton op een PUR-plaat van 5cm.
  • De keuken van 22m² is eind 2009 voorzien van nieuwe toestellen (inductiekookplaat, oven, koelkast, afwasbak). In 2011 is ook hier een nieuw raam (1,1 glas) geplaatst. De tegel van de woonkamer loopt hier door en is er centrale verwarming geïnstalleerd (Henrad Everest).
  • De kamer aansluitend op de keuken is momenteel ingericht als gezellige speelkamer met een warme kurkvloer. Ook hier is het raam vervangen en is er een radiator geplaatst.
  • De grote slaapkamer heeft in 2011 een nieuwe raam met rolluik en vliegenraam gekregen. In 2012 is er een verwarming geplaatst.
  • De badkamer is in 2010 helemaal uitgebroken en vernieuwd en is voorzien van een dubbele lavabo, bad en douche en 2 radiatoren.
  • Naast de keuken is de wasplaats gelegen; deze biedt veel opbergruimte en plaats voor wasmachine, droogkast,... De wasplaats geeft uit op enerzijds het overdekt terras en anderzijds de garage.
  • De ruime garage (44m²) biedt plaats aan 2 wagens en is in 2015 voorzien van een sectionaalpoort.

Zolder
Via de wasplaats komt u via een trap (met nieuwe Velux) op de zolder. De ene helft van de zolder is in 2012-2013 geïsoleerd (20cm wol in vloer, 6cm Isover tussen kepers, 5cm PUR-plaat tussen gordingen) en voorzien van een OSB-vloer.
In 2014 is de andere helft van de zolder ingericht als vierde slaapkamer. Ook hier is een nieuwe Velux geplaatst met elektrisch rolluik en verduisteringsscherm. De vloer is geïsoleerd met 20cm wol, OSB-vloer, geluidsdempende matten, rubberen tegels en een fineer parket. De muren zijn opgemaakt uit 10cm PIR tussen 2 OSB-platen. Het dak is geïsoleerd met 6cm wol tussen de kepers en 10cm PIR tussen de gordingen. Ook hier is verwarming voorzien.

In 2018 is het dak volledig vernieuwd met Pottelberg stormpannen en is er bijkomend 8cm isolatie geplaatst.

Kelder
Via de wasplaats komt u via een trap in de kelder. De woning is volledig onderkelderd en biedt dus zeer veel opslagruimte. In 2012 is een gasaansluiting geplaatst en een condensatiegaswandketel Vaillant EcoTec plus voor de centrale verwarming.

Buiten
De achtertuin is volledig heraangelegd met nieuwe gazon, nieuwe planten en nieuwe hagen. De tuin is volledig afgesloten door een 2m hoge draadomheining met bovenbuis en hagen die voor de nodige privacy zorgen. Een volgroeide kersenboom en andere jongere (fruit)bomen sieren de tuin.
Er is een terras geklinkerd welk momenteel dienst doet als hondenkennel, maar kan ook dienst doen als extra (zonne)terras.
In 2015 is de oprit vernieuwd in natuursteen.
In 2016 is een terras aangelegd in natuursteen en overkapt door een aluminium afdak met warmtewerend glas. RWA/DWA zijn volledig gescheiden aangelegd. De voortuin is aangelegd met nieuwe beplanting, waaronder dakbomen die voor schaduw zorgen op het glas.

Energie
Onderstaande interactieve grafiek geeft de meterstanden doorheen de jaren weer:
Klik op de labels rechts om bepaalde meterstanden weer te geven of te verbergen.
Ga met de muis over bollen om de meterstand weer te geven.

Bovenstaande meteropnamen (vanaf de eerste meteropname na de installatie van de gascondensatieketel (mei 2012) tot mei 2019) omgerekend naar verbruik per jaar:
Totaal jaarverbruik = 1561(nacht) + 1587(dag) + 1834(excl nacht) + 8000(gas) = 13 000 kWh/jaar
13 000 / 312m² = 42 kWh/jaar/m²Doc & plan
Plattegrond - gelijkvloers
Plattegrond - zolder
Elektriciteitskeuring
EPC
Kaart
Foto's
Straatzijde
Tuin
Voordeur
Inkomhal
Kinderkamer 1
Kinderkamer 2
Toilet
Badkamer
Master bedroom
Woonkamer
Keuken
Speelkamer
Wasplaats
Opbergzolder
Kinderkamer 3
Garage
Kelder


Contact
Telefoonnummer zichtbaar op weekdagen tussen 17u-21u, in weekends tussen 09u-21u.

stuur een e-mail